Oglasna ploča

Odluke i zaključci Senata VSTIM Konjic

Na sjednici održanoj dana 18.03.2020 godine, Senat Visoke škole donio je slijedeće Odluke i Zaključke vezane za nastavu i ispite:

  1. Studenti Visoke škole/apsolventi i ponovci, obavezni su se povodom svojih tekućih obaveza javljati predmetnim nastavnicima putem e-maila, te dogovarati dinamiku polaganja ispita.
  2. Svi ispiti održati će se usmeno putem web platforme koju dogovore nastavnik i student, a koja im pruža najbolje audio-vizuelne efekte, kako bi neometano mogli obaviti ispitivanje. Svaki nastavnik obavezan je voditi evidenciju, te nakon ispita istu dostaviti Visokoj školi putem e-maila vstimkonjic1@gmail.com Termine ispita za redovne studente objavljivati će Visoka škola, a termine za apsolvente dogovaraju nastavnik i student.
  3. Profesori imaju mogućnost da kao vid provjere znanja traže izradu seminarskog rada, te da isti ocjene.
  4. Obavezuju se studenti III i IV godine da sa predmetnim nastavnicima dogovore temu završnog rada, kao i da fakultet obavijeste putem e-maila vstimkonjic1@gmail.com o slijedećem: ime i prezime studenta, broj indexa, datum prijave, naziv teme završnog rada i ime i prezime mentora
  5. Mole se studenti Visoke škole da ozbiljno pristupe i nastavi i ispitima, te da prate obavijesti koje se šalju sa fakulteta, posebno u slučaju produženja vanrednog stanja na teritoriji FBiH, kako ne bi nastale poteškoće, te kako ne bi došli u situaciju da nakon novog početka rada ne mogu sustići gradivo i ispite.